8 AY 8 DEĞER 8 ŞARKI 8 KONSER

Okulumuz öğretmenlerinden 4A Mutlu Pandalar sınıf öğretmeni Leyla Açığ tarafından E-twinning Sekiz Ay Sekiz Değer Sekiz Şarkı Bir Konser adlı projeye ortak olunmuş, çalışmalar eylül ayı itibari ile başlamıştır. Projenin amacının erken çocuklukta çocuklarımıza değerler eğitimini, aileler ile işbirliğine dayalı olarak vererek, farkındalık yaratmak, projenin tüm muhataplarında değerlerin  içselleştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu belirtmiştir. Öğretmenimiz, bu konuda velilerin, kendisinin ve öğrencilerinin çok heyecanlı olduğunu belirtmiştir.

16.11.2018 698

SEKİZ AY SEKİZ DEĞER SEKİZ ŞARKI BİR KONSER

3-6 yaş aralığındaki çocuklarımız hayatı ve hayata dair konuları en iyi bu dönemde öğrenirler ve bir benlik inşaa ederler. Sevmeyi, saygı duymayı, başkalarının yerine kendini koymayı, paylaşmayı en güzel bu yaşlarda öğrenirler. Kavramları soyut algıdan uzaklaştırıp somut eğlenceli ve daha yararlı hale getirebilmek için; her ay seçeceğimiz değerler üzerine belirlediğimiz bir etkinliğin yapılmasının ardından değerler eğitimi üzerine yazılan bir şarkının çocukların yaş düzeylerine uygun olanların belirlenmesi, şarkıların okulda öğretilmesi, ardından evde de anne çocuk olarak şarkının çalışılması, projenin son ayına gelindiğinde yapılan etkinliklerin ve bu etkinliğe dair hazırlık aşama fotoğraflarından oluşan bir sergi, anneler ve çocukların hazırladığı sevgi kurabiyelerine yazılmış sevgi sözcükleri ile süslenip büyüklerimize ikramı, anneler ve çocuklardan oluşan değerler şarkı korosunun okulumuzda veya uygun bir mekanda büyüklerimize vereceği konser ile bitirilmesi planlanmıştır.

EYLÜL AYI SEVGİ AYI

*Aile büyüklerimize sevgi kurabiyeleri yapıp ziyarete gittik.

*Hayvan dostlarımızı barınakta ziyaret ettik.

*Yem bulmakta zorlanan kuşlarımız için yemlik yaptık.

16-11-201816-11-201816-11-201816-11-2018

16-11-2018